Affischer livar upp tomma väggar

07 januari 2021 Cecilia Olsson

Tomma väggar i hemmet är något som kan göra att bostaden känns stel, tråkig och framförallt oinredd. Det är dock inte alltid så lätt att veta vad man ska göra med de tomma ytorna för att det ska passa med stilen man har och den övriga inredningen. För den som har en minimalistisk inredning kan det passa bäst med speglar eller stilrena tavlor, medans den som gillar en lite mer ombonad känsla kan satsa på en tavelvägg eller hyllor fyllda med vackra detaljer.

Skapa rymd i hemmet 

Speglar är alltid bra att ha med i inredningen, speciellt i mindre rum eftersom de får utrymmen att kännas större och luftigare. En stor spegel som står lutad mot väggen gör att du inte behöver göra hål i väggen samtidigt som den fyller ut en stort yta. Det är också populärt med en eller två stora ramar med stilrent motiv som matchar färgerna i rummet.

Dekorerade väggar får hemmet att kännas mer levande

Hyllplan är ett enkelt sätt att få mer rörelse på en vägg. De kan fyllas med bilder, tavlor, växter böcker och vackra inredningsdetaljer. Vill man inte ha något som sticker ut så kan en tavelvägg vara ett bra alternativ för att skapa liv på en annars tom yta. Köp en serie motiv som matchar varandra om du vill ha en vägg som poppar eller välj motiv som går i samma färg som väggen för att skapa en stilren känsla. 

Affischer av hög kvalitet 

Inramade affischer är väldigt prisvärt för den som vill skapa en tavelvägg eller ha ett par tavlor med väl tilltagen storlek. Hos Sohu-shop går det att hitta många vackra motiv som gör sig bra ensamma eller som kan matchas tillsammans i serie. Det finns alla möjliga stilar och färger att välja mellan och affischerna är tillverkade i hög kvalitet. Hela sortimentet finns på https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html.

Fler nyheter