Bröstförstoring kan du göra i Stockholm

29 september 2021 patrick pettersson

Det finns många olika anledningar att förstora brösten. En bröstförstoring kan göras för att skapa en mer proportionerlig kropp. Det kan även handla om att skapa en balans mellan bröst som skiljer sig i storlek eller form. För en del kvinnor kan det kännas obekvämt med ett bröst som är större än det andra.

Kvinnor som har ammat kan förlora formen på brösten. En bröstförstoring kan vara ett bra alternativ för att återskapa brösten till önskvärd form och storlek. Oavsett anledning är det viktigt att du vänder dig till en klinik där du kan känna dig trygg. Proforma Clinic i Stockholm är ett exempel på en klinik som håller högsta nivå på säkerhet och service. Om du går in på https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring kan du se vad de har att erbjuda.

Vad händer före en bröstförstorings operation?

När du har bestämt dig för att genomföra en bröstförstoring går du igenom några saker med din kirurg. Vid en konsultation går ni noga igenom vilket implantat som passar dig bäst utifrån dina förutsättningar och vad du själv önskar.

Det du och din kirurg diskuterar er fram till är om du ska välja runda eller droppformade implantat. Även vilken storlek som är lämplig för dig med mera går ni igenom. Du får titta och känna på olika implantat för att kunna göra rätt val. Hur ingreppet kommer att gå till, risk för komplikationer med mera får du utförlig information om. 

Efter operationen

Du kommer att få övernatta på kliniken efter operationen där erfaren personal tar väl hand om dig. Det är viktigt att du får en smärtfri och behaglig vistelse tills du ska åka hem. En viss svullnad och ömhet kommer du att känna under den första veckan efter operationen. En första kontroll sker sedan efter ett par veckor. Läs som sagt mer på proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring. 

Fler nyheter