De bästa julklapparna är de som skickas i tid

02 december 2019 jonas olsson
De bästa julklapparna är de som skickas i tid

Det är förstås ingen som kan undgå att julen är i antågande. Vid det här laget är nog de flesta väl rutinerade i hur, när och var julens olika bestyr ska ordnas. Man har full koll på när det är dags att köpa hem grönkål, baka lussekatter, skicka julklappar till släktingarna som bor för långt bort för att man ska hinna träffa dem … Eller? Känns det som att du fortfarande har all tid i världen att skicka strumporna till moster Asta? Då är det dags att tänka om! 

 

Var inte ute i sista minuten

UPS koldioxidneutrala frakt tar cirka fem arbetsdagar inom Sverige normalt sett. Men är det något man sett bevis på de senaste åren så är det att alla leveransföretag kommer att ha fullt upp under veckorna framöver. För att vara säker på att alla klappar når fram finns det med andra ord ingen tid att förlora. Och se till att anlita ett pålitligt företag som UPS så att du slipper oroa dig över leveranssäkerheten. Men det är ju så omständligt att kolla upp vilken typ av emballage, porto och så vidare man ska använda, säger du kanske då. 

 

 

Det är faktiskt inte så svårt

Jo, det är sant, det finns idag en mängd olika alternativ för den som vill skicka något, oavsett om man är privatperson eller företagskund. Men det betyder inte alls att processen är krånglig. Det enklaste sättet att välja service är genom att använda en tjänst som exempelvis paket.se. Där fyller du i uppgifterna för det paket du vill skicka, och så får du fram information från olika firmor för att jämföra, exempelvis UPS. Det finaste är att du till och med kan gå vidare direkt därifrån till att boka. Och glöm inte att med UPS kan du dessutom skicka paket över hela världen!

Fler nyheter