En vattenbana från AquaPlay erbjuder lärande vattenlek

21 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att vara barn ska vara roligt och ofta innehåller större delen av dagen lek och skoj. Det är dock möjligt att erbjuda barn leksaker som förutom att de är roliga även kan ha en positiv inverkan på barnets utveckling. Lekakademin är en webbshop som har fokus på just lärande och utvecklande kvalitetsleksaker. Det gör att man kan vara trygg med att leksakerna som man hittar hos dem är både utvecklande och roliga för barn att leka med.

Hitta enkelt det du söker

I Lekakademins webbshop är det enkelt att hitta det man behöver genom att välja i menyn. Det går till exempel att välja leksaker efter ålder, varumärken, teman eller vad man vill att leksaken ska utveckla genom att välja särskilda behov. Har man ett barn som tycker väldigt mycket om vatten så kan man gå in på varumärken och AquaPlay. Där finns vattenbanor, figurer och tillbehör som är otroligt roligt för det vattenintresserade barnet.

Dessa vattenbanor behöver inte enbart användas utomhus, vilket är skönt nu eftersom sommaren är över. De kan användas året om antingen genom att man placerar dem på en handduk eller att man får hänvisa leken till badrumsgolvet. Vattenbanorna från AquaPlay kan snabbt monteras ihop utan verktyg och det enda man behöver tillföra är vanligt kranvatten. Leksaken består av banor som är tillverkade i hållbart plastmaterial och det finns dessutom roliga tillbehör och figurer som kan göra leken extra spännande.

Vad kan barnet lära sig?

Genom att leka med en vattenbana från AquaPlay kan barnet bland annat lära sig hur en sluss styr vatten och vattendrag, lära sig om tyngdkraften och vattnets egenskaper genom att hälla vattnet över olika saker samt lära sig att använda en vattenpump. Utöver det så stimuleras såklart fantasin genom att barnet leker med olika figurer och tillbehör i vattenbanan. Hos Lekakademin har de ett brett sortiment av leksaker från AquaPlay där man hittar många varianter och extra tillbehör.

Fler nyheter