Inomhus frigolitskyltar väger lätt och har rätt finish

30 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Många människor associerar materialet frigolit med det där vita, smuliga emballaget som många företag använder för att paketera sina varor i. Det är visserligen ett mycket vanligt användningsområde, men faktiskt har frigolit betydligt större möjligheter än så. 

Beroende på hur frigoliten tillverkas kan den i själva verket bli mycket kompakt. Nästan lika hård som trä, samtidigt som den väger betydligt mindre. För dig som vill sätta upp en stor skylt med ditt företags logotyp på inne på kontoret är frigolit ett material väl värt att överväga.

 

Frigolit exemplariskt för inomhusbruk

Det är verkligen Inhomhus frigolitskyltar kommer till sin fulla rätt. Inte minst för företag som ofta åker till mässor och liknande för att göra reklam för verksamheten. Frigolitskyltars mobila kvaliteter gör dem extra lämpade för transporter runt till olika mässor även för företag med begränsade personalresurser. 

Konsultera er leverantör av frigolitskyltar om ni har tänkt använda skyltarna både inom- och utomhus. Då behöver ni av naturliga skäl välja en typ av frigolit som är extra väderbeständig, och kan förankras i marken.

 

Frigolitskyltar

 

Frigolitskyltar kan göras helt släta

Även när du vill har en helt blank och slät finish kan en frigolitskylt leverera enligt dina önskemål. Det finns en typ av frigolit som kallas Frigofoam, som har en helt slät yta. När du visualiserar din skylt ska du alltså inte se den skrovliga frigolitytan från leveransen av din senaste nätshopping framför dig. 

När Frigofoamen målas med en blank sprayfärg eller lack kommer ytan bli förvillande lik en yta av trä eller metall. Du kommer alltså få en lika exklusiv look som om du hade valt en träskylt. Däremot slipper du all svett och tårar som ibland kan bryta ut när du får kämpa med en riktigt tung trägrej. Den som försökt sätta upp en skylt i solid ek förstår nog poängen med frigolitskyltar.

Fler nyheter