Lampor från Flos gör hemmet strålande

12 december 2019 Cecilia Olsson
Lampor från Flos gör hemmet strålande

Lampor är så mycket mer än bara ett objekt som ger ljus i hemmet. En lampa kan sätta prägel på ett helt rum med sin utformning och design. Det blir ett varmt och stilfullt hem om man fyller det med vackra ljuskällor såsom taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor. Det finns dessutom oändligt med olika stilar, färger och former så man kan vara säker på att det finns något för alla smaker där ute.

Ett företag som har en uppsjö av vackert utformade lampor är Flos. Flos är en internationellt erkänd italiensk belysningsfirma som grundades redan 1962 av Dino Gavina och Cesare Cassina. De ingick i ett samarbete med Achille Castiglioni samt bröderna Pier Giacomo Castiglioni och Tobia Scarpa vilket gjorde att några av deras mest ikoniska skapelser Fucsia, Gatto och Ariette tog form. 1988 började Flos även sammarbeta med designern Philippe Starck som har skapat provocerande och nyskapande lampdesigns såsom Miss K, Romeo serien och Table Gun. Phillippe Starck är en mångsidig konstnär som är lika känd för sina mästerverk inom belysning såväl som badrum. 

Man hittar dessa fantastiska lampor från Flos, samt mycket annat hos AndLight.se. De erbjuder designlampor till väldigt rimliga priser. Hos AndLight.se ligger det största fokuset på att kunna erbjuda kunder de bästa priserna och god service. Man behöver aldrig oroa sig för att man får en dålig kopia och de erbjuder snabba och säkra leveranser. De ger därför sina kunder en unik kombination av vettiga priser, snabb leverans och dessutom gratis frakt på alla beställningar. AndLight.se har sedan 2007 hjälpt människor att hitta snygga och funktionella designlampor till sina hem. Förutom att de är återförsäljare till Flos lampor så har de över 80 andra designföretag i sitt sortiment. Samtliga med vackert designade lampor i olika stilar, vilket gör att det finns något för alla olika smaker.

Fler nyheter