Lönsamma leveranser

28 februari 2019 Cecilia Olsson
Lönsamma leveranser

Att skicka eller ta emot paket från eller till andra sidan världen är något som idag är vardag för många. Man har har släkt och vänner som tagit sitt pick och pack och flyttat till en helt annan världsdel eller så kanske man själv har varit på en resa och träffat någon som man vill sända en gåva till efter att man har kommit hem igen. Sen har vi förstås all näthandel, nu är det vanligt att sälja exempelvis sina gamla sneakers till en person som sitter på andra sidan Atlanten och har sökt just denna modell på sidor som eBay eller liknande. 

Det som kan ta emot är att man tror att det är både dyrt och omständigt att skicka paket runt halva jorden, men det behöver det verkligen inte vara. Här är en bra länk till sidan jag använde mig av då jag skulle skicka paket till USA . En annan oro man kan känna är om paketet fraktas säkert och kommer fram i tid. Använder man sig av rätt tjänst får man experthjälp med hur man ska slå in sin leverans och den fraktas med välkända, trygga speditörer som är kända för att leverera säkert och i tid. 

Det finns även valmöjligheten att välja om det är viktigast att paketet kommer fram en specifik dag eller att leveransen blir så billig som möjligt. Ibland kanske det inte är så viktigt att paketet kommer fram en viss tidpunkt om man är ute i god tid eller bara skickar något spontant till en god vän eller familjemedlem långt bort. Vissa gånger är det dock viktigare att paketet levereras så fort som möjligt och då är det ofta värt de extra kronorna för att säkra sig om just detta. 

Så kolla vad som är viktigt för dig och skicka iväg din leverans idag! Billigt, enkelt och smidigt.

 

Fler nyheter