Solcellslampa för alla ändamål

15 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

SolarCamp har funnits sedan 2013 och har riktat in sig på ny teknologi och grön energi. Företaget säljer massor av solcellsbaserade lösningar inom flera områden som t.ex belysningar, fontäner, bärbar ström och massa andra dekorationer. Att använda sig av denna gröna energi är ett sätt att sänka strömförbrukningen vilket gör att man billigare kan uppnå samma effekt som med sladdburen energi.

Tack vare dessa solcellslösningar slipper man allt krångel med att gräva ner sladdar och kablar i trädgården. SolarCamp är ett relativt litet företag men deras utbud är riktigt imponerande och oavsett vad man letar efter så hittar man alltid något som passar i produktutbudet.

Solcellsprodukter för ett flertal ändamål. 

Hos SolarCamp finns ett stort antal produkter i olika kategorier och i kategorin Solcellslampa så finns det otroligt mycket att fynda. Här finns allt från hängande solcellslampor och solcellsvägglampor till trädgårdsbelysningar som trycks ner i marken. Andra populära typer av solcellslampor är strålkastare och papperslyktor som hängs upp i trädgården och skapar en väldigt mysig atmosfär när mörkret smyger sig på.

Det finns hundratals olika typer av solcellslampor för alla ändamål och ett bra tips är att kolla in hemsidan där man alltid hittar något som passar ändamålet för de allra flesta.

Solcellslampa

Utöver solcellslampor så erbjuder SolarCamp även gott om andra produkter som solcellsslingor, solcellsfontäner, solcellsladdare och powerbanks och alla produkter faller inom kategorin grön energi vilket är något vi alla bör sträva efter i dessa miljömedvetna tider. Att handla hos SolarCamp är en säker process och från det att man lagt sin beställning till att man har produkten i handen så handlar det om 2-4 dagars leveranstid.

Handlar man varor för över 999 kr så bjuder företaget på frakten vilket alltid är positivt. Det nordiska företaget har utmärkta omdömen på Trustpilot. Så, om det är en solcellslampa man är ute efter så är SolarCamp rätt ställe att besöka. 

Fler nyheter