Sport, nöje, motion och gemenskap

22 juni 2019 jonas olsson
Sport, nöje, motion och gemenskap

När hästar är det bästa du vet vill du självklart få möjlighet och tid att ägna dig åt dem. Vissa av oss har möjlighet att själva hålla egna hästar, vilket är fantastiskt roligt och fantastiskt jobbigt.

Andra har inte den möjligheten och kanske inte heller önskemål om att hålla det hela på den nivån och med den ambitionen. Då är det ett utmärkt alternativ att anlita en ridskola, gärna en som inte ligger alltför långt från hemmet, skolan eller arbetet. Men där du ändå har alla möjligheter att inte bara rida inomhus utan där utrymme även finns för ridturer i omgivningarna. Inte alltid helt lätt!

 

En blandning av nöje och ansvar

Att välja att anmäla dig till en bra ridskola i Stockholm kan leda till aktiviteter och gemenskap och vara något av det roligaste du gjort. Inte bara får du möjlighet att ta lektioner – du kommer också få möjligheter att delta i trevliga event, som fester och tävlingar och annat.

Går du med i ryttarföreningen får du tillgång till kurser, event, clinics och teori, samtidigt som du umgås med likasinnade. Och naturligtvis det allra viktigaste – tid med de fantastiska djur som hästar är.

Att välja rätt ridskola

Du vill att din ridskola ska vara mån om hästarna som finns där, men också om dig som kund. Du önskar trevliga och välskötta lokaler, och möjlighet att utnyttja omgivningarna till trevliga ridturer. Att ridskolan har lång erfarenhet och en passion för det den håller på med.

En ridskola som funnits i mer än hundra år och som drivits av fyra generationer av samma familj är väl värd att titta närmare på. Tradition och erfarenhet och personligt engagemang gör att ägare och anställda kommer att måna lite extra om dig som kund. Du kan se fram emot många glada stunder med trevligt sällskap av både djur och människor.

Fler nyheter