Stanna till med bilen för ett dopp

08 juli 2019 Mikael Barani
Stanna till med bilen för ett dopp

Hör du?

Lyssna riktigt noggrant.

Det är vägarna som kallar på dig. De svenska vägarna, som bjuder in till en upptäcktsresa genom vårt avlånga land.

Trenden med att semestra här hemmavid, och utforska vad Sverige har att erbjuda, gör att det är dags att slänga in tältet i bakluckan och bara ge sig av ut i landet. Denna sommar är dessutom betydligt svalare än den vi hade 2018. Det betyder att även om man sitter utan AC i bilen så behöver man inte grillas ihjäl ute på vägarna.

När du färdas med en bil så har du dessutom en större frihet jämfört med till exempel tåg. Blir det för varmt är det bara att stanna till vid en sjö och ta sig ett dopp. Vips så är energin tillbaka på topp igen. Speciellt om du passar på att äta en liten bit matsäck och ta en tupplur på stranden.

Om det är så att du råkar vara i behov av en ny bil, och är sugen på en Ford eller en Mitsubishi så är det bara att ta en sväng till Vallentuna. Här finns nämligen https://www.vallentunamotor.se/ som är återförsäljare av just Ford och Mitsubishi. 

I bilhallen finns både nytt som gammalt, och den kunniga personalen kan lotsa dig till en affär som ni alla kan känna er nöjda med.

Eller kanske är det så att du faktiskt redan äger någon av ovanstående modeller, men behöver lite hjälp. Kanske är AC:n slut, eller så är det något i bilen som gnisslar och skorvar. Då kan du även lämna in din bil på service hos Vallentuna Motor. Verkstaden här har full koll på läget.

Naturligtvis kan du även sälja din gamla bil för att bättra på reskassan lite.

Nu är det bara att ge sig ut på vägarna och njuta av den svenska sommaren.

Fler nyheter