Uppfyll era drömmar i vacker miljö på ett unikt hotell

01 juli 2019 jonas olsson
Uppfyll era drömmar i vacker miljö på ett unikt hotell

Era kompisar tjatar om hur mysigt det vore att åka på en campingsemester ihop. De pratar om hur härligt det är att ligga där i mörkret i en sovsäck och höra regnet smattra på tältduken. Allt du kan tänka på är blöta kläder, en lång bit att gå till toaletter som delas av massvis av människor. Du ser framför dig hur du står i flip flops i en lång kö till en trång dusch. Ni delar helt enkelt inte era vänners entusiasm vad det gäller ett spartanskt campingliv. Ni vill fylla er semester med något annat. Ni vill slippa bädda sängar, städar och dela WC och dusch. Ni vill ha paus från hushåll och jobb, inte skaffa er mer genom att laga mat på ett stormkök. Ett härligt hotell är lösningen för er!

 

 

Styr kosan mot vackra Kivik på Österlen

 

Ni vill fly från trångboddhet istället för åka rätt in i den. Ni vill njuta av en vacker omgivning istället för att snava över tältpinnar hela semestern. Ni vill långt ifrån stress och vardag och njuta av livets goda i en lantlig rofylld och romantisk miljö. Ni vill njuta av god mat och dryck och inte behöva äta grillad korv med bröd. Fly allt där hemma och styr kosan mot vackra Österlen i Skåne. Det finns hotell i Kivik som kan erbjuda er allt ni behöver. Boka semestern på en klassisk skånegård som är ett idylliskt hotell med krog.

 

Jacuzzi och ciderprovning

 

Istället för våt tältduk kan du välja bland hotellrum i olika storlekar som är inredda i olika karaktär. Utomhusjacuzzi är bra mycket mer lockande än gemensamma duschutrymmen. Besök Stenshuvuds nationalpark, hyr en cykel, gå på ciderprovning eller spela golf. Ni har möjlighet att boka ridning på islandshäst eller en whiskeyprovning. Bo på hotell i Kivik, där finns något för alla.

Fler nyheter