Vad är en penisring?

02 november 2019 patrick pettersson
Vad är en penisring?

En penisring kan varieras på ett antal olika sätt. Du kan bland annat köpa en penisring med eller utan vibration. Men penisringens grundläggande syfte är helt enkelt att minska blodflödet i penisen för att skapa en kraftigare erektion. Penisringen är formad som en ring som du trär över ditt kön. Den är ofta tillverkad i ett elastiskt material så den passar oavsett storlek. Om du använder en penisring kan du också få en erektion som håller i sig längre. Ibland kan penisringen även hjälpa dig som får utlösning snabbt, då den delvis stoppar blodflödet vilket leder till att en del upplever att de kan hålla sig något längre.

 

 

Hur ska man välja?

 

Som med de flesta produkter finns det även ett stort utbud av penisringar. De kan variera i material, storlek, form och färg. Det finns de som har vibrator för ökad njutning. Penisringens vibrator kan användas för att stimulera din partner. Men sammantaget används helt enkelt penisringen för ökad njutning och ett bättre sexliv. Men för att välja rätt kan man behöva testa sig fram. Men en fördel med just penisringar är att det är en relativt billig sexleksak så du kan testa flera olika utan att behöva lägga en alltför stor summa. Du kan också testa att söka på penisring bäst i test för att se hur andra upplever olika modeller och varianter.

 

Testa något nytt

 

Sexleksaker är något många använder sig av för att få ett mer spännande sexliv. För någon som inte testat så mycket kan penisringen verkligen vara att rekommendera. Den är både lätt att använda och kan göra stor skillnad när det kommer till din njutning. En del penisringar kan även kopplas till din telefon så du kan föra statistik över olika delar i ditt sexliv. Det kan vara ett roligt sätt att följa sin egen utveckling på.

 

Fler nyheter