Våga le!

31 mars 2019 Sofia Nyrell
Våga le!

Ett riktigt leende kommer betydligt lättare när du kan vara stolt och glad över dina tänder. Att rätta till tänder som är sneda är aldrig för sent och betydligt lättare och diskretare än vad du kan tro. Le är specialister på tandreglering och alltid uppdaterade på senaste tekniken. De utgår från varje patient innan behandlingen börjar och största möjliga mån flyttas tänder som finns utan att dra ut eller korrigera profilen på ett ofördelaktigt sätt. På det sättet blir behandlingen både snabbare och mer skonsam och tandställningen kommer inte i vägen i vardagen. 

De material och system som används hos Le ger färre och kortare besök som oftast inte tar mer än en kvart. Den osynliga tandställningen finns tillgängliga i två varianter. Incognito, som sitter fast på insidan av tänderna, och Invisalign som är en en tunn genomskinlig skena vilken byts var fjortonde dag. 

Behandlingen pågår i fem faser som börjar med konsultation där du träffar tandläkaren första gången. Utifrån dina behov planeras behandlingen och du får viktig information om hur allt går till och hur lång tid det kommer ta. Efter det tas röntgenbilder och fotografier och tandställningen limmas på. När tandställningen väl är på plats görs regelbundna återbesök med 10-12 veckors intervall. I fjärde fasen tas tandställningen bort! När önskat resultat uppnåtts och tandställningen tas ut får du genomskinlig vakuumpressad skena som används så att resultatet blir
bestående. Tillslut görs ett sista återbesök där slutresultatet kontrolleras. 

Passionen för tandreglering har gjort Le ledande inom området. Praktiken grundades av Daniel Smedenholm, specialist inom tandreglering från Karolinska Institutet där han även forskat och undervisat. På kliniken finns också Katja och Ingrid som är ortodontiassistenter med lång erfarenhet inom tandreglering. Le finns till för som prioriterar estetisk, skonsam, tidseffektiv och hygienisk tandreglering i kombination med ett personligt bemötande. Le finns i Mörby Centrum, Sollentuna Centrum, Norrtele och Sundsvall och går bra att kontakta via telefon, mail eller via din vanliga tandläkare. 

Fler nyheter