Att hyra teleskoptruckar i Trelleborg

29 juli 2022 Camilla Holmgren

editorial

Vad är en teleskoptruck?

En teleskoptruck är en typ av allsysslare precis som hjullastaren. Med sin installerade teleskopiska bom får denna maskin lång räckvidd, både horisontellt och höjdmässigt. Med en teleskoptruck kan många uppgifter utföras såsom till exempel lastning och lossning av gods, förflyttning av schaktmassor och snöröjning. En teleskoptruck kan också användas som en mindre mobilkran beroende på vilka redskap som installeras på dess redskapsfäste. Om teleskoptrucken utrustas med en personkorg kan den ersätta både byggnadsställningar och skyliftar.

Det finns två huvudtyper av teleskopiska gaffeltruckar hos Ekstrands truck: roterande teleskoptruckar och raka teleskoptruckar. Den roterande teleskoptrucken är Ekstrands trucks vanligaste maskintyp. Dess namn kommer från att hytten och bommen kan rotera fritt utan att nederdelen av maskinen roterar. Räckvidden på dessa maskiner är mellan 21 och 35 meter och de kan lyfta upp till 5 ton. Ekstrands trucks raka teleskoptruckar är lägre än 2 meter i höjd, har en räckvidd på upp till 6 meter och kan lyfta maximalt 2,4 ton på gafflarna.

 

teleskoptruckar

Ekstrands truck har ett brett utbud av teleskoptruckar

Att hyra teleskoptruckar i Trelleborg har aldrig varit enklare. Ekstrands truck är ett företag som tillhandahåller teleskoptruckar för uthyrning. Företaget finns beläget i Malmö och har ett brett utbud av teleskoptruckar som passar för många typer av användningsområden. Deras maskiner är tillförlitliga och lätta att använda. De har en rak teleskoptruck med räckvidd på 6 meter och 4 varianter av roterande teleskoptruckar med räckvidder på 21, 25, 30 och 35 meter som är tillgängliga för uthyrning, endast ett telefonsamtal bort. Med Ekstrands trucks breda utbud av teleskoptruckar för uthyrning kan din nästa maskin för dina behov enkelt hyras och anpassas med diverse extrautrustning.

Ekstrands truck är ett ledande uthyrningsföretag för teleskoptruckar i Trelleborg med ett brett utbud av maskiner för uthyrning. Deras priser är konkurrenskraftiga och service utmärkt. Teleskoptruckar är mycket mångsidiga och med den mängd extrautrustning som Ekstrands truck erbjuder till sina kunder vid uthyrning av teleskoptruckar ökar maskinernas användningsområde mångfaldigt.

Fler nyheter