Din bästa pumpservice i Örebro

28 april 2021 jonas olsson

Längtar du efter en riktigt pålitlig leverantör som har allt när det gäller pumpservice? Det ska vara någon som är expert på sitt jobb, som kan tipsa om nyheter, och framför allt, en som kommer när du ringer och behöver hjälp direkt. Det finns en sådan specialist på pumpservice i Örebro.

Att få snabb prisuppgift inom ett dygn om du drabbas av pumphaveri och driftstopp och dessutom att de håller vettiga priser på kvalitetsutrustning, kan du önska dig mer? Ja, kanske kan du det. Skulle du vilja starta en helt ny anläggning eller bygga till den du har i Örebro, kan du också få hjälp med att planera vilken utrustning du behöver och du får den också installerad av en expert.

Att alltid välja kvalitet

Man kan ha tagit över en anläggning som är lite sliten, men det är oförsiktigt att chansa på att utrustningen håller så länge som möjligt. Det allra bästa är att göra en ordentlig genomgång. Att satsa på kvalitet och att ha framförhållning i sin verksamhet kan spara in mycket bekymmer och pengar.

Väljer du en leverantör som kan serva de flesta pumptyper, byter du bara det som behövs. Dessutom krävs det bara en servicekontakt som är allround på olika märken. Men det är viktigt att använda originaldelar när man byter en detalj i en utrustning, så att allt fungerar optimalt.

Man kan pumpa det mesta

De som är serviceproffs har sett många anläggningar från insidan, och de är vana vid att det kan pumpas allt från kemikalier till hallonsaft. Olika tillverkningar har sina egna, speciella krav på funktion, och en pumpleverantör kan alla dessa skillnader för vätskor med olika viskositet, kemiska egenskaper etc.

Behöver man skyddsutrustning i din anläggning för att det förekommer aggressiva kemikalier som till exempel ammoniak, lut eller syror, är det inget problem för en rutinerad servicemontör.

 

Fler nyheter