Hyr din logistikmark i Stockholm

27 april 2022 Lily Hansen

editorial

När det är högsäsong i din bransch kan det lätt bli fullt på lagret, och du konstaterar att du inte har plats för mer. Att bygga ut är kanske inte något alternativ för dig, inte minst av kostnadsskäl. Då finns alternativet att hyra logistikmark i Stockholm, där du kan få plats med alla dina varor, maskiner, bilar eller släp under en period.

Det har blivit populärt att hyra mark istället för att köpa. Är det bara ett tillfälligt behov av att ställa upp bilar, husvagnar eller något annat, är det kostnadseffektivt att hyra marken. Ofta är det vissa kvadratmeter inom ett inhägnat område du hyr, och det är enkelt för dig att komma in där. 

 

Som ett magasin utomhus

Har du tillfälligt fått in ett stort parti varor, kan du ställa dem på logistikmarken i väntan på vidare leverans. Kanske är det något du själv tillverkar som ska vidare ut till kunder. Marken du hyr är som ett magasin utomhus, omgivet av kraftigt stängsel med lås och även larm eller bevakning. 

Godset står säkrare på ett sådant ställe än om du har det på din egen tomt eller hos bekanta. Med ny teknik är det enkelt att filma besökare och det är också bekvämt för dig att ha allt på ett ställe, försäkrat och låst. 

 

logistikmark i Stockholm

 

Hyr logistikmark i närheten

Det är också praktiskt för dig som vill prova på att sälja nya produkter i en annan bransch. Kanske hyr du mark i närheten till en början för att senare starta fler företag. Just att du hyr istället för att köpa mer mark gör att du blir flexibel. 

När du inte har behov av utrymmet längre, är du inte låst av några lagfarter och kostnader. Det är en företagsidé att upplåta mark till olika verksamhetsidkare, så att du på ett tryggt sätt kan ha dina varor uppställda.

Fler nyheter