Bli ett med tantramassage i Malmö 

12 maj 2021 jonas olsson

Drömmer du om den där semestern på klippan, med solnedgången som värmer din kind. Sittandes och mediterandes med yoga. Semestern som du gjort varenda år, där du lägger all din vakna tid på att bli ett med din kropp. Det är svårt att säga hur man är ett med sin kropp, det är en känsla som kan vara olika för alla. 

Det handlar om att hitta sitt inre, att kunna slappna av. Få bort saker i livet som stressar dig. Man kan bli fascinerad av sakerna man verkligen uppskattar när man når det. Man kan inte vara utomlands hela tiden för att försöka nå sig själv. Bor man i Malmö däremot, då kan man göra ett besök hos tantramassage i Malmö. 

En tantramassage kan upplevas väldigt sensuell. Man kan använda sig av olika saker när man genomför den. Det är även något man kan ta med hem och göra med sin partner om man önskar det senare. Massagen görs ofta även ihop med yoga. Allt för att komma närmare dig själv. 

Fyll upp dig med energi

Vi alla har olika saker som gör att man fylls med energi. Vissa dagar kan man känna att, idag behöver man vara nära havet. Kroppen behöver tanka energi och helas. Havet, till exempel, kan betyda så mycket för en att det ger en inre frid. Då man är ett med sig själv. 

Alla har inte hittat sin energikälla, men den finns där. Man kan hitta den i olika saker. En del gillar att fiska. Andra vill flyga fram tillsammans med sin häst. En del vill se solnedgången, eller varför inte uppgången. 

Fyllas av en energi som känns i hela kroppen. Söker du fortfarande efter din energikälla? Varför inte få lite vägledning längs vägen. Till exempel med att göra en tantramassage, vem vet. Kanske är det rätt för dig.

Fler nyheter